Notícies

Nova programació estable de gener a maig de 2015 al Teatre Municipal

17/12/14 | Ja s'ha presentat la nova programació estable del primer semestre de 2015 del Teatre Municipal (que inclou també les representacions a La Mercè), pensada per satisfer diferents segments de públic.

Hi ha propostes per al públic fidel de teatre (La extraña pareja, L'orfe del clan dels Zhao, Prendre partit, Conversaciones con mamá, Fedra...) i per al més innovador (Indomador); per al de públic de teatre de text clàssic i de contemporani (Purga, L'última trobada, Pensaments secrets), o per al públic de teatre musical (Germans de sang, Concerto a tempo d'umore). També hi ha propostes de dansa (Capricis), de circ (F.I.R.A) i d'humor (Peyu). A més, durant el primer semestre del 2015 visitaran el Teatre companyies històriques del panorama català (Comediants) o castellà (Teatro de La Abadía) i nous projectes vinculats a la creació autòctona (Lliures o morts, "A pas de poetes"...). Es continua apostant per l'òpera (Turandot) i pel ballet (Butterfly) així com pels grans noms de l'escena actual (Vilarasau, Pou, Echanove, Novell, Folk, Broggi, Soler, Casanovas) que combinem amb nous valors (Quim Girón).

Per als més menuts i les seves famílies proposem En Joan sense por (musical i titelles), Petits prínceps (circ a partir de 2 anys), La nena que vivia en una capsa de sabates (teatre i multimèdia) i el ja habitual Un dia amb Xarop Clown, pallassos d'hospital.

Totes les entrades i abonaments es posen a la venda dimarts 16 de desembre. Els canals de venda són: el web de l'Auditori www.auditorigirona.org, el web del Teatre Municipal [ www.girona.cat/teatremunicipal ], el web [ www.girona.cat/entrades ], o a les taquilles de l'Auditori de Girona i del Teatre Municipal. A més, ja es poden fer servir els descomptes que ofereix el Club Girona Cultura. Es podran comprar abonaments combinats amb concerts de l'Auditori i espectacles del Teatre Municipal.

Com a novetat s'oferirà la possibilitat d'adquirir el xec regal, una opció de regal bescanviable per espectacles de música i teatre durant tota la temporada. En aquesta primera temporada, els usuaris podran adquirir xecs regals per valor de 30, 50 i 100 €.

[ TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA ]