Notícies

Girona celebra la primera edició d'Arkiromantix

29/11/14 | Les fotografies de Marisol Herreros, Laura Agustí i Roger Vall han estat seleccionades com a millors imatges entre les 450 fotografies que s'hi han presentat.

Arkiromantix (@arkiromantix) és un moviment creat a Denver , l'objectiu del qual és descobrir una forma diferent de veure l'arquitectura a través de l'aplicació Instagram. Amb aquesta finalitat, el dia 1 de novembre passat, 40 instagramers de Girona i Barcelona varen participar en el 1r Instawalk d'arquitectura a Girona i van visitar la ciutat a través de dues rutes a edificis emblemàtics guiats per arquitectes gironins.

Aquest primer instawalk d'arquitectura de Girona s'ha fet en el marc de les Fires de Sant Narcís, organitzat per l'Ajuntament de Girona (@girona_cat) i Arkiromantix Barcelona (@arkiromantix_barcelona), amb la col·laboració del Patronat de Turisme Girona Costa Brava (@costabrava), Igers Girona (@igersgirona), Igers Barcelona (@igersbcn), l'Associació d'Hostaleria de Girona (@destigirona) i el Col·legi d'Arquitectes de Girona.

Marisol Herreros (@marisolherreros) ha guanyat el primer premi del total de 450 fotografies que s'hi han presentat, la guanyadora és una imatge de l'estructura de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona. El segon premi ha estat per a Laura Agustí (@laura_agusti), amb una imatge de la façana del Palau de Justícia. El tercer premi ha estat per a Roger Vall (@rvall3) amb una imatge de la façana de l'edifici d‘habitatges Josep Tarradellas 14.

Tota la galeria de fotos es pot visualitzar a: [ Arkiromantix ]