Agenda

DISSABTE 20 DE GENER DE 2018

Quien canta su mal espanta

Una experiència immersiva en Realitat Virtual 360º.

Aquesta obra forma part del projecte interdisciplinari "Polititzacions del malestar" que vol aprofundir en unes altres maneres de gestionar el malestar des dels processos creatius. Virginia García del Pino va ser una de les artistes convidades amb una proposta que va transformar una església en desús en un espai col·laboratiu, de gestió de malestars i emocions que creés protecció i diàleg a través del cant.

Durant la seva estada en residència al Bòlit el juliol de 2017 es va instal·lar un equip de so professional amb dos micròfons encarats i connectats alhora a la Capella de Santa Llúcia per tal que tothom que ho volgués pogués cantar.

En un dels micròfons s'havien de cantar les cançons que ens fan feliços o ens porten bons records i, en l'altre, cançons melancòliques o tristes. Mitjançant uns dispositius electrònics els usuaris podien experimentar diferents timbres i escales en cadascun dels micròfons de manera que cada cantant/participant pogués crear la seva pròpia obra/cançó/intervenció en aquest plantejament col·laboratiu.[ INFORMACIÓ ADDICIONAL ]