Agenda

26, 27 I 28 DE GENER DE 2018

Girona 10

Un cap de setmana amb hotels i restaurants a 10 € per persona, a més d’una àmplia varietat d’espectacles i activitats. Inscripcions en la pàgina web.

Un any més torna el Girona10! En aquesta edició, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de gener, es sortejaran com a principal novetat habitacions gratuïtes als hotels de la ciutat, i es posaran a disposició menús a 10€ per persona.

El Girona 10 és un esdeveniment impulsat per l’Associació d’Hostaleria i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, que convida els visitants a gaudir de la ciutat amb una àmplia gamma d’activitats amb preus especials, portes obertes als museus, visites guiades, actuacions musicals, fires i mercats, descomptes en comerços i molt més!

Per inscriure’t al Girona10 i poder participar en el sorteig amb premis GRATUÏTS, ho podràs fer del dimarts 16 de gener a les 12 h fins al diumenge 21 de gener a les 23:59 h.
Per accedir als MENÚS a 10 euros, no cal entrar en el sorteig, truca directament als RESTAURANTS participants que trobaràs al web i reserva la teva taula!


[ INFORMACIÓ ADDICIONAL ]