Array ( [FILENOM] => v/e/veray_21-06-17_b.jpg [FILEMIDA] => 0,11 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => Font: PPC [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) El grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona presenta una moció de rebuig al referèndum il·legal anunciat per al proper 1-O | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

El grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona presenta una moció de rebuig al referèndum il·legal anunciat per al proper 1-O

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, fa una crida a la resta de forces polítiques perquè votin a favor de la moció, “i en especial al PSC, ja que amb el seu vot demostraran si estan a favor de la legalitat o si aposten per seguir fent el joc als independentistes”.

dilluns 3 de juliol de 2017


El grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona ha presentat avui una moció de rebuig al referèndum il·legal anunciat per al proper 1 d’octubre. “No estem d’acord ni compartim la celebració unilateral i al marge de la legalitat democràtica vigent d’aquest referèndum”, ha assenyalat la portaveu del grup municipal, Concepció Veray.

En aquest sentit, el primer punt d’acord que es proposa a la moció -que se sotmetrà a debat i votació en el ple municipal del proper 10 de juliol- és el de “manifestar el compromís de l’Ajuntament de Girona a no donar suport ni proporcionar cap tipus d’ajuda, ni recurs material o de personal municipal, a la celebració del referèndum il·legal”.

Així mateix, en segon lloc es reclama a l’Ajuntament de Girona que “abandoni de forma immediata l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)”. “Els ajuntaments no s’han de dedicar a promoure la independència, sinó a resoldre els problemes reals de tots els veïns i veïnes”, ha posat de manifest Veray.

Per tot plegat, Concepció Veray ha remarcat que “s’ha de salvaguardar i garantir que es respectin els drets de tots els catalans i catalanes, no només dels que el Govern de la Generalitat vol representar amb el seu procés secessionista”. “Som molts els catalans i catalanes que ens sentim catalans i espanyols, i des del PPC no permetrem mai que ningú faci un referèndum il•legal per treure’ns aquest dret”, ha sentenciat.

Per últim, la portaveu del grup municipal del PPC ha fet una crida a la resta de forces polítiques perquè votin a favor de la moció, “i en especial al PSC, ja que amb el seu vot demostraran si estan a favor de la legalitat o si aposten per seguir fent el joc als independentistes”.