Array ( [FILENOM] => f/o/Foto_ppc_5bb5d63647b62.jpg [FILEMIDA] => 0,06 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => Foto del PPC [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Veray denuncia que Madrenas "ha creuat una altra línia vermella tornant a donar cobertura als CDR i fent una crida a la desobediència" | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Veray denuncia que Madrenas "ha creuat una altra línia vermella tornant a donar cobertura als CDR i fent una crida a la desobediència"

La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona assenyala que “avui a Girona, lamentablement, tots hem patit les conseqüències de la permissivitat i complicitat del Govern de la Generalitat i de l’alcaldessa de Girona amb els CDR” Critica que “Madrenas, tal i com va fer el passat 11 de setembre, ha tornat a treure la bandera d’Espanya del consistori; exigim que la torni a col·locar immediatament, en compliment de la Llei de Banderes”

dilluns 1 d'octubre de 2018


La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha denunciat avui que l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, “ha creuat una altra línia vermella tornant a donar cobertura als CDR de la ciutat aplaudint-los, encoratjant-los a seguir coartant la llibertat de la ciutadania i fent una crida a la desobediència”.

En aquest sentit, Concepció Veray ha criticat que “Madrenas, en la concentració convocada aquest migdia a la Plaça 1 d’Octubre, ha fet una crida a obrir les presons catalanes”. “Ja n’hi ha prou, Girona no es mereix una alcaldessa com ella, que actua de part, que només governa per als independentistes i que no condemna els greus episodis que hem viscut aquest matí a la ciutat, com els talls de les vies de l’AVE, o l’ultratge de la bandera d’Espanya a la Delegació de la Generalitat”, ha afegit remarcant que “des del PPC nosaltres sí que ho condemnem rotundament”.

D’altra banda, la portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona, ha denunciat que “Madrenas, tal i com va fer el passat 11 de setembre, ha tornat a treure la bandera d’Espanya del consistori”. “Exigim que la torni a col•locar immediatament, en compliment de la Llei de Banderes”, ha sentenciat.

Veray també ha lamentat el “silenci del delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila, arrel de l’assalt a la seu del Govern per part dels CDR”. “Després d’aquest fet tan greu, Vila ha callat i ha assistit a la concentració que s’ha fet aquest migdia a Girona, on ha aplaudit els CDR”, ha criticat.

En aquest sentit, Veray s’ha referit a les paraules del president de la Generalitat, Quim Torra, aquest matí a Sant Julià de Ramis, on ha donat suport públicament als CDR dient-los que ‘apretin’, que ‘fan bé d’apretar’”. “Aquestes declaracions no són pròpies d’un president de la Generalitat, s’equivoca greument incitant a la confrontació als carrers”, ha afegit.

Per tot plegat, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona ha manifestat que “avui a Girona, lamentablement, tots hem patit les conseqüències de la permissivitat i complicitat del Govern de la Generalitat i de l’alcaldessa de Girona amb els CDR”. “Això és del tot inacceptable i vergonyós”, ha conclòs.