Array ( [FILENOM] => f/o/foto-maria-merce-roca-erc-mes_5ad71ffe05c2e.jpg [FILEMIDA] => 0,08 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 1 ) Anunci de Maria Mercè Roca sobre el seu futur polític | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Anunci de Maria Mercè Roca sobre el seu futur polític

dimarts 17 d'abril de 2018


En l’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) celebrada dijous 12 d’abril vaig anunciar als meus companys i companyes que no em presentaré a les eleccions municipals de l’any vinent a l’alcaldia de Girona.

He pres aquesta decisió perquè, a un any de les eleccions, no hem aconseguit generar el clima de treball fluid i de confiança mútua necessari entre l’executiva local i el grup municipal. El meu rol com a candidata a l’alcaldia no es desenvoluparia, en aquest context, amb les garanties necessàries per treballar còmodament i plegats amb vista a aconseguir un molt bon resultat el maig de 2019.

Realitzo aquest anunci amb més d’un any d’antel·lació per tal que la secció local d’ERC tingui temps de buscar un nou candidat o candidata i de preparar els propers comicis municipals. Malgrat que renuncio a tornar-me a presentar, el meu compromís amb el projecte d’Esquerra, amb la ciutat i amb el país resta intacte. La meva decisió respòn a dinàmiques exclusivament locals.

D’avui fins a l’últim dia de mandat, però, el meu equip i jo seguirem treballant incansablement per la ciutat, com hem vingut fent fins ara, amb la mateixa dedicació i entrega de sempre. El compromís que vam adquirir amb els electors és de quatre anys, i en aquest sentit, els regidors i regidores del grup municipal d’ERC-MES continuarem fent propostes de ciutat, impulsant polítiques socials i de progrés i fiscalitzant l’acció del govern municipal.

Per últim, vull reivindicar la feina feta durant aquests anys al servei de les gironines i els gironins per un model de ciutat més just i equitatiu, amb la voluntat de dotar de centralitat a tots els barris i de generar oportunitats per a tothom, especialment per als més vulnerables. La porta del nostre despatx segueix oberta per atendre als veïns i veïnes que ho necessitin.

Maria Mercè Roca i Perich
Portaveu del grup municipal d’ERC-MES a l’Ajuntament de Girona