Teatre Municipal de Girona

Calígula

Teatre Romea, Teatro Clásico de Mérida, Grec 2017

03/03/2018 - 20.30 h

Teatre Municipal

26 | 22 | 12 | 8 ¤

Durada: 1 h 55 min
Idioma: Castellà

Mario Gas dirigeix Calígula d'Albert Camus, un muntatge protagonitzat per Pablo Derqui i que tracta temes recurrents en l'obra de l'autor com l'absurd existencial, l'alienació metafísica, el sofriment i la lògica del poder.
Calígula és una de les grans peces dramàtiques d'Albert Camus. Basada en l'Emperador Romà descrit per Suetonius, Caligula és en realitat una sèrie d'obres dins d'una única peça. El protagonista de l'obra, interpretat per Derqui, es troba cara a cara amb l'absurd després de la mort de la seva germana / amant i sotmet els seus súbdits a una aterridora sèrie de demostracions del que ell considera ser la veritat absurda: que els homes moren i són infeliços.

Autoria: Albert Camus. Traducció: Borja Sitjà. Dramatúrgia i direcció: Mario Gas. Repartiment : Pablo Derqui - Calígula, Borja Espinosa – Quereas, Mónica López –Cesonia, Bernat Quintana –Escipión, Xavier Ripoll/ David Vert –Helicón, Pep Ferrer , Pep Molina, Anabel Moreno i Ricardo Moya Corifeo. Coproducció: Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida, Teatre Romea i Grec 2017 Festival de Barcelona.. .