Teatre Municipal de Girona

Píndoles

Microteatre fora del Teatre

Festival Píndoles

27/01/2018 - 20.30 h

Teatre Municipal

15 ¤

Durada: 60 minuts
Idioma: Català

Tres petites grans històries de microteatre a càrrec del Festival Pindoles seran les encarregades d'encentar la programació d'enguany que es portaran a terme en espais no habituals del Teatre Municipal. Hem perdut la flama, un thriller a sota l’escenari; Homenatge, una Oda al Saló de descans i R.I.P. ( Rest In Pis) , una còmedia al guarda-roba.

El Festival Pindoles de Barcelona, és un Festival de microteatre que aposta pel concepte "teatre fora del teatre”, representacions fora dels escenaris, en indretes singulars, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única. D’aquesta manera oferim una nova manera de veure i viure el teatre en espais únics i desconeguts al públic.

Aforament limitat

Hem perdut la flama - Dramatúrgia i direcció: Martí Gallén. Repartiment: Joan Martínez i Eloi Sánchez. Gènere: Ciència- ficció / Humor negre. Homenatge- Dramatúrgia i direcció: Catalina Inès Florit. Ajudant de direcció: Esther Anyó. Escenografia: Joan Aguiló, Elionor Sintes. Producció executiva: Irati Irulegi. Repartiment: Àlvar Triay i Catalina Inès Florit. Gènere: Oda. Cia: Companyia AFLEL. R.I.P. ( Rest In Pis) - Autora i Direcció: Sílvia Navarro. Repartiment: Ariadna Fígols ( o Martina Vilarassau ) i Núria Rocamora.