Teatre Municipal de Girona

E.V.A.

T de Teatre

Temporada Alta

28/10/2017 - 17.30 h
28/10/2017 - 20.30 h
29/10/2017 - 19.30 h

Teatre Municipal

34 | 20 | 10 ¤

Durada: 1 h 40 min

Temporada Alta

E.V.A és l’Escala Visual Analògica del Dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte. E.V.A és, també, una comèdia dramàtica on quatre històries
creuades de quatre ex-companyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, sobre la poètica que, a vegades, l’acompanya i sobre les diverses formes que adopta: el dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià o el de l’ànima. La mítica companyia T de Teatre celebra 25 anys dalt dels escenaris amb una peça escrita per Julio Manrique, Marc Artigau i Cristina Genebat amb la qual serà impossible no identificar-se.

Autors: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Direcció: Julio Manrique. Intèrprets: Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca. Escenografia: Alejandro Andújar. Vestuari: Maria Armengol. Il·luminació: Jaume Ventura. Musica original: Marco Mezquida. So: Damien Bazin. Vídeo: Francesc Isern. Coproducció: T de Teatre, Grec 2017 i el Teatre Romea. Amb el suport de: ICEC - Institut Català de les Empreses Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.. Activitat complementària - 28 d’oct. Conversa postfunció amb T de Teatre en motiu del seu 25è aniversari. El Club de la Ciutat Invisible.