Teatre Municipal de Girona

Alícia al País de les Meravelles

Marta Buchaca – Viu el Teatre

Recomanat a partir de 4 anys

Temporada Alta

03/12/2017 - 17.00 h

Teatre Municipal

10 | 8 | 4 ¤

Durada: 1 h 10 min

Temporada Alta

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el seu primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Ho aconseguirà? Amb
aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura. Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

Autora: Marta Buchaca, versió lliure a partir de l’obra de Lewis Carroll. Direcció: Jordi Andújar. Intèrprets: Jordi Llordella-Joan Codina, Júlia Bonjoch, Marc Pujol i Queralt Albinyana. Vestuari i escenografia: Desilence. Composició musical: Keco Pujol. Coordinació tècnica: Contracorrent (Jordi Berch). Cap de producció: Gisela Juanet. Producció: Viu el teatre. Amb la col·laboració de: Comexi.