Ajuntament de Girona - web
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions

TAPE. TRAINING FOR AUDIOVISUAL PRESERVATION IN EUROPE

Tallers de formació organitzats pel CRDI (Ajuntament de Girona)

El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l'Ajuntament de Girona, en qualitat de soci i com a representant del projecte europeu Training for Audiovisual Preservation in Europe (TAPE), ha organitzat un total de tres tallers de formació centrats en el tractament dels materials audiovisuals.

El projecte TAPE, que s'ha dut a terme entre els anys 2005 - 2007 en el marc de la European Commission on Preservation and Access (ECPA), té l'objectiu de donar pautes per al tractament de preservació i digitalització de fons audiovisuals. Una de les activitats que duu a terme és l'organització de sessions formatives en ciutats europees, entre les quals es troben aquestes organitzades pel CRDI.

Tallers:

Per a la informació sobre continguts, professors i aspectes sobre l'organització dels tallers podeu consultar els fullets que s'han publicat per a cada edició. També s'adjunten algunes imatges de cada curs.

Professorat:

Taller 1:

Rosa Cardona. Conservadora de la Filmoteca de Catalunya
Pau Saavedra. Tècnic especialista del CRDI
Margarida Ullate. Directora de la Fonoteca. Biblioteca de Catalunya

Taller 2:

Antoni Rama. Enginyer de Telecomunicacions. Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Francesc Tarrés. Enginyer de Telecomunicacions. Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Taller 3:

Chris Clark. British Library Sound Archive
Pau Saavedra. Tècnic especialista del CRDI

Assistents:

El nombre màxim de places per taller era de 20. Això significa una participació d'un total de 60 persones de diferents àmbits professionals: arxius, filmoteques, televisions, centres de documentació, biblioteques i estudiants.

Projecte TAPE:

Al web del TAPE trobareu informació general sobre el projecte i sobre els tallers organitzats a diferents països. També hi trobareu un llistat de recursos amb articles de gran interès per a la gestió de fons audiovisuals i enllaços a les institucions més importants amb responsabilitats sobre aquest patrimoni. 

Pàgina actualitzada el 25/09/12, a les 14:10:07

Copyright © 2014  Ajuntament de Girona  |  Mapa del web  |  Contacte  |  Avís legal  |  crdi@ajgirona.cat