L’Ajuntament de Girona present al XVI “Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya” de Reus

DIMECRES 3 DE MAIG DE 2017

La gestió de dades, objecte de la ponència de Lluís-Esteve Casellas

Els propers dies 4, 5 i 6 de maig del 2017 tindrà lloc a la ciutat de Reus el XVI “Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya”, organitzat per l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya. Al congrés, de periodicitat biennal, hi assistiran prop de 400 professionals, principalment de Catalunya, i comptarà amb ponents procedents d’Alemanya, Anglaterra, Austràlia, Canadà, Croàcia, Holanda, Espanya i, també Catalunya.

L’edició d’enguany, amb el títol La gestió documental: el futur (és) ara!, tractarà les innovacions metodològiques en l’actual context tecnològic i de gestió de les organitzacions. Hi tindran cabuda aspectes com l’explotació de la informació i l’analítica de dades en relació amb les tendències de tecnològiques a curt i mitjà termini com el Big Data, Open Data, Dark data, Text mining, eDiscovery, intel•ligència artificial aplicada a la gestió documental, signatura biomètrica, Blockchain, etc.

Pel que fa a la participació de l’Arxiu Municipal de Girona, Lluís-Esteve Casellas presentarà la ponència La gestió de documents basada en dades, a partir de l’experiència en la gestió i la preservació de dades iniciada a l’Ajuntament de Girona.

Més informació a: XVI Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya

© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.