L’Ajuntament de Girona representarÓ el Consell Internacional d’Arxius al Coordinating Council of Audiovisuals Archives Association

DIMECRES 8 DE MARš DE 2017

El Centre de Recerca i Difusiˇ de la Imatge del consistori presidirÓ el Grup d’Experts en Fotografia i Audiovisual del Consell per al perÝode 2016-2020

L’Ajuntament de Girona, a travÚs del Centre de Recerca i Difusiˇ de la Imatge (CRDI), serÓ el responsable del Consell Internacional d’Arxius (ICA) al Coordinating Council of Audiovisual Archives Association (CCAAA). Aquest organisme coordina en l’Ómbit internacional les principals associacions professionals d’arxius municipals.

El tŔcnic del CRDI, David IglÚsias, va ser escollit el setembre passat president del Grup d’Experts en Fotografia i Audiovisual (PAAG) de l’ICA per al perÝode 2016-2020. La presidŔncia d’aquest grup comporta la representaciˇ de l’ICA al CCAAA. L’elecciˇ d’IglÚsias es va fer en el marc del consell executiu de l’ICA a l’assemblea anual de ParÝs.

En l’assemblea general d’aquest any es farÓ un balanš de les actuacions dutes a terme per cadascuna de les institucions que formen el CCAAA. Es parlarÓ tambÚ dels projectes en com˙ duts a terme en el marc del Consell Coordinador. Entre aquests projectes tenen especial rellevÓncia l’organitzaciˇ del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual (instaurat per la UNESCO el 2005) i les Jornades del Joint Technical Symposium, centrades en aspectes tŔcnics del sector audiovisual.

© 2017 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.