Participació a la taula rodona "L'hora de la veritat: l'arxiu electrònic"

DIVENDRES 7 D'OCTUBRE DE 2016

El I Fòrum d'Innovació Pública: Una nova dimensió de l'Administració Electrònica tindrà lloc al centre de convencions de Món Sant Benet, amb participació de Lluís-Esteve Casellas

El Fòrum d'Innovació Pública, organitzat per Wolters Kluwer i ABSIS, és un esdeveniment únic per compartir les tendències en innovació pública, un espai per aprendre i també inspirar una comunitat creixent de gent apassionada per resoldre els reptes i desafiaments de l'administració moderna d'una manera diferent.

La Jornada se celebrarà al centre de convencions de Món Sant Benet, marc ideal per a la generació d'idees. En el fòrum es tractaran una gran varietat de qüestions relacionades amb la innovació i la tecnologia i la seva incidència en les administracions públiques. Es comptarà amb un àmplia representació d'experts en diferents àmbits. Aquesta primera edició s'organitza sota l'eix temàtic "Una nova dimensió de l'administració electrònica", el que ja ofereix algunes pistes sobre la gran rellevància que s'atorgarà durant la trobada als reptes que presenta la nova Llei 39/2015 de convertir la tramitació electrònica en la forma habitual de les administracions en la seva gestió amb els procediments i en la seva relació amb els ciutadans i empreses.

Quant a la participació de l'Arxiu Municipal de Girona, Lluís Esteve Casellas, cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu, intervindrà en la taula rodona "L'hora de la veritat: l'arxiu electrònic", moderada pel president de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents, Joan Soler.

L'objectiu de la taula és tractar els canvis legislatius, organitzatius i tecnològics que suposa el pas del document en paper al document digital en l'àmbit de l'Administració pública i, també, per a la ciutadania.

Programa de la jornada

© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.