El CRDI rep el premi Fotoconnexiˇ a la seva traject˛ria

DILLUNS 18 DE DESEMBRE DE 2017

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat divendres dia 15 en el marc de la 7a Setmana de la Fotografia

El Centre de Recerca i Difusiˇ de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona ha estat guardonat en la primera ediciˇ dels premis Fotoconnexiˇ en reconeixement a la seva traject˛ria en l’Ómbit de la recerca i de l’impuls de la fotografia, justament enguany que es compleixen 20 anys de la seva creaciˇ.

Els primers premis Fotoconnexiˇ pretenen distingir anualment aquelles persones, entitats o iniciatives que comparteixen els objectius de Fotoconnexiˇ en la seva tasca de promociˇ a la investigaciˇ, la conservaciˇ i la difusiˇ de la fotografia i l’audiovisual. Es divideixen en tres categories: premi Traject˛ria en l'Ómbit de la recerca i de l'impuls de la fotografia, premi Iniciativa fotogrÓfica i premi Fotoconnectat. El veredicte es el resultat de les votacions dels socis entre les cinc nominacions que la Junta Directiva ha establert prŔviament per a cada categoria.

L'acte de proclamaciˇ i lliurament dels Premis Fotoconnexiˇ 2017 va tenir lloc al centre Sant Lluc de Barcelona el divendres 15 de desembre, en el marc de la 7a Setmana de la Fotografia.

Fotoconnexiˇ Ús una associaciˇ cultural sense Ónim de lucre creada a Barcelona el 6 d’octubre de 2011 per un grup de fot˛grafs, arxivers, historiadors, colĚleccionistes i investigadors que provenen de l’Ómbit p˙blic i privat, professional i amateur, amb l’interŔs com˙ per a l’estudi de la fotografia i l’audiovisual. La finalitat de l’associaciˇ Ús la investigaciˇ, la conservaciˇ i la difusiˇ de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes, principalment, en l’Ómbit catalÓ.

MÚs informaciˇ a: Fotoconnexiˇ

© 2018 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.