Intensa participació de l’Arxiu Municipal de Girona al CAM (Congreso de Archivología del Mercosur)

DIMARTS 26 DE SETEMBRE DE 2017

Lluís-Esteve Casellas hi participarà amb diversos cursos i conferències

Entre el 26 i el 29 de setembre té lloc la XII edició del CAM, el Congreso de Archivología del Mercosur, que engloba la majoria dels països de l’Amèrica llatina i que enguany se celebra a la ciutat de Córdoba (Argentina). L’experiència en la gestió de documents a l’Ajuntament de Girona hi serà present en el taller “La implementación del e-doc en la Administración Pública. Desafíos éticos y profesionales” impartit per Lluís-Esteve Casellas, cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu, conjuntament amb l’arxiver argentí Andrés Pak Linares. Aquest taller pretén donar a conèixer les formes de treball a les Administracions públiques des de la implantació del document electrònic. El taller tindrà lloc el dia 26 de setembre a la tarda.

D’altra banda, el mateix dia 26 al matí, Lluís-Esteve Casellas impartirà el curs “Análisis Funcional de las Organizaciones: ¿nuevos enfoques para nuevos retos?” que pretén posar de relleu l’aportació real dels professionals en la gestió dels arxius en l’actual context de transformació digital.

Un dia després, el 27, coordinarà l’Eix Temàtic Nuevas Tecnologías i obrirà la sessió amb la conferència “Archivos, documentos, datos: el futuro llegó... hace rato”.

Finalment, el dia 29 participarà a la IX Jornada de Archivos Municipales i clourà les seva intervenció amb la conferència “Evaluación archivística, más allá de evaluar para conservar y eliminar”.

Més informació a: XII CAM

© 2019 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.