Recursos

El Govern de la ciutat

Cercador de regidors/es

Calvo Pla, Ricard

Girona, 1970

Neix a Girona l'any 1970. Casat, és pare de tres fills. Vinculat des de molt jove als moviments d'esplai. Exerceix de monitor i director a l'Esplai St. Pau de Girona (86-97). També coordina durant un curt període de temps el negociat d'activitats del Departament de Joventut a Girona.
És Llicenciat en psicologia (1993) a la UAB. Mestratge en Teràpia Familiar (UAB) i en coaching i lideratge (EADA). Postgrau en direcció d'ONG (ESADE) i en Gestió i Administració Pública (ESADE).
Fundador Plataforma Educativa (1994) organització gironina dedicada a l'atenció a infants i col·lectius en risc. Encara n'és patró. Fundador de l'Associació GENTIS (1999) de Girona dedicada a oferir atenció terapèutica a famílies amb problemes relacionals.
Professor a la UdG (1995-1999) als estudis d'Educació Social, Psicologia i Magisteri on obté el Diploma d'Estudis Avançats (2012).
Ha treballat com a Educador i Psicòleg pel Consell Comarcal del Gironès, el del Baix Empordà, el Departament de Justícia i varies entitats del tercer sector en l'àmbit de justícia juvenil, protecció a la infància, adopció internacional i acolliment familiar.
Des del mes de febrer de 2016 és Director General d’Infància del govern de la Generalitat de Catalunya.

Funcions

© 2024 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.