Eddy Kelele i Jordi Ribot

 • Televisió de Girona. Notícies, 23/12/2011


  Entrevista a càrrec de: Gil Costa
  Direcció:
  Producció: Televisió de Girona
  Durada: 17 min 19 s
  ..............................


  Eddy Kelele Granje

  De formació fotogràfica autodidacta, comença a treballar com a fotoperiodista pel diari Nou Diari l'any 1993. Posteriorment col·laborarà amb mitjans com Diari de Girona, El Periódico, La Vanguardia, Mundo deportivo, As, Sport o Reuters. Amb clients com Basquet Girona, Girona FC, Col·legi de periodistes de Girona, Revista Revenda, Revista del GEiEG, i Fira de Girona. L'any 1999 Funda la que seria agència fotoperiodística Click art foto fins l'any 2012.
  Actualment compagina la docència en centres com l'Escola Universitaria ERAM, el centre civic de Sarria de Ter o per INSPAI de la Diputació de Girona amb col·laboració amb mitjans; El Mundo, Marca, Revista Interviu, Revista de Girona.
  Fotògraf oficial de la Fundació Príncep de Girona i del Bisbat de Girona. Guardonat l'any 2012 amb el Premi Carles Rahola de Comunicació Local, en la modalitat de fotoperiodisme.
  Llibres públicats: "Artur Mas. Retrat de l'Home i el president" La Magrana, i "Festival Castell de Peralada. L'escenari de les emocions" Lunwerg.

  .....................

  Jordi Ribot Puntí

  És fotògraf, llicienciat en Història de l'Art per la Universitat de Girona. És tècnic d'Imatge i So, especialitat en Fotografia realitzat a l'EMAV de Barcelona.
  Exerceix la docència com a professor de Fotografia a l'ERAM, la Universitat de Vic, l'Escola d'Art de Celrà i l'Estació Jove de Girona. Col·labora com a fotoperiodista a: El Periodico de Catalunya, el Punt Avui, El9 esportiu, el Mundo Deportivo, a la Revista de Girona i a l'agència Reuters i AFP.
  I Premi Carles Rahola de Comunicació Local de fotoperiodisme gener 2010.© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.