MartÝ Artalejo

 • Televisiˇ de Girona. Fires 2012, 28/10/2012


  Entrevista a cÓrrec de: Lídia Vidal
  Direcciˇ:
  Producciˇ: Televisiˇ de Girona
  Durada: 16 min 13 s
  ..............................


  MartÝ Artalejo (Salt, 1968)

  Treballa com a freelance en projectes fotogrÓfics individuals i col·lectius, i en mitjants de comunicaciˇ, com ara el Diari el Punt/Avui (1982), el diari La Vanguardia (des del 2008), o L'AgŔncia Catalana de NotÝcies, ACN (entre els anys 2005 i 2009).
  La seva obra s'ha exhibit en nombroses exposicions a Catalunya i a diversos pa´sos europeus i ha comissariat mostres de fotografia al Centre Cultural la MercÚ (EMA) de Girona, a la Casa de Cultura les Bernardes de Salt "Les Bernardes Photo" i a la Diputaciˇ de Girona.
  Ha ensenyat l'art de la fotografia en cursos a Catalunya, Espanya, Portugal, i en diversos pa´sos del Nord d'Africa i d'Europa. ╔s professor de fotografia de viatges, de fotografia digital a l'INSPAI (Centre de la Imatge de la Diputaciˇ de Girona), professor de l'Escola de Fotografia de la Casa de Cultura les Bernardes de Salt, professor de fotografia creativa al Centre Cultural La MercŔ Escola d'Art de Girona (EMA). Des del 2008 tambÚ tambÚ ensenya a l'Escola d'Audiovisuals ERAM de la Universitat de Girona (UdG).
  ╔s autor de fotografies en nombrosos llibres.© 2018 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.