Martí Artalejo

 • Televisió de Girona. Fires 2012, 28/10/2012


  Entrevista a càrrec de: Lídia Vidal
  Direcció:
  Producció: Televisió de Girona
  Durada: 16 min 13 s
  ..............................


  Martí Artalejo (Salt, 1968)

  Treballa com a freelance en projectes fotogràfics individuals i col·lectius, i en mitjants de comunicació, com ara el Diari el Punt/Avui (1982), el diari La Vanguardia (des del 2008), o L'Agència Catalana de Notícies, ACN (entre els anys 2005 i 2009).
  La seva obra s'ha exhibit en nombroses exposicions a Catalunya i a diversos països europeus i ha comissariat mostres de fotografia al Centre Cultural la Mercé (EMA) de Girona, a la Casa de Cultura les Bernardes de Salt "Les Bernardes Photo" i a la Diputació de Girona.
  Ha ensenyat l'art de la fotografia en cursos a Catalunya, Espanya, Portugal, i en diversos països del Nord d'Africa i d'Europa. És professor de fotografia de viatges, de fotografia digital a l'INSPAI (Centre de la Imatge de la Diputació de Girona), professor de l'Escola de Fotografia de la Casa de Cultura les Bernardes de Salt, professor de fotografia creativa al Centre Cultural La Mercè Escola d'Art de Girona (EMA). Des del 2008 també també ensenya a l'Escola d'Audiovisuals ERAM de la Universitat de Girona (UdG).
  És autor de fotografies en nombrosos llibres.© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.