Recursos

Efemèrides de Girona

Efemèrides de Girona és un recurs que permet consultar alguns dels fets més destacables que han tingut lloc a la ciutat de Girona al llarg de la seva història. La pàgina s'actualitza diàriament amb nova informació, que podeu rebre mitjançant la subscripció a aquest servei.

Efemèrides del dia 27 d'agost

AnyEfemèride
1909El governador civil decreta la clausura i dissolució del Centre Republicà Radical Autonomista (lerrouxista) de la ciutat, el qual ja havia quedat tancat des de la desaparició dels seus dirigents arran dels fets de la Setmana Tràgica.
1973S'enderroquen sense els permisos corresponents els xalets Teixidor del carrer Ibèria, obra de Rafael Masó, mentre s'estava tramitant la seva inclusió al catàleg d'edificis d'interès historicoartístic.
1996Es constitueix a Girona la Taula per la Immigració, integrada per representants de partits polítics, sindicats i associacions, amb la finalitat de potenciar les converses entorn d'aquest tema.
1998S'esfondra un edifici que s'estava enderrocant a la confluència del carrer Barcelona i la plaça Marquès de Camps causant la mort d'un treballador.

Material gràfic

© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.