Recursos

Efemèrides de Girona

Efemèrides de Girona és un recurs que permet consultar alguns dels fets més destacables que han tingut lloc a la ciutat de Girona al llarg de la seva història. La pàgina s'actualitza diàriament amb nova informació, que podeu rebre mitjançant la subscripció a aquest servei.

Efemèrides del dia 24 de setembre

AnyEfemèride
1910Els més importants propietaris agrícoles de la comarca es reuneixen amb els delegats de la Lliga del Bon Mot per promoure la creació d'un organisme de "pagesos ben parlats".
1963Es rep l'autorització per la posada en marxa de l'emissora de ràdio sindical La Voz de Gerona.
1974El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Vicente Gandía, visita les obres d'adaptació del Seminari de Girona per a les classes de Filosofia i Lletres.
2003Els presidents d'audiència de tot l'Estat es reuneixen a Girona per debatre, entre d'altres qüestions, sobre la nova llei del jurat.
2008Carles Cruz Moratones pren possessió com a vocal del Consell General del Poder Judicial i es converteix en el primer gironí en accedir a aquest càrrec, el qual ocuparia fins al 4 de desembre de 2013.
2011El cineasta gironí Isaki Lacuesta guanya la Concha d'Or al Festival de Sant Sebastià amb la pel·lícula "Los pasos dobles".

Material gràfic

© 2017 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.