Recursos

Efemèrides de Girona

Efemèrides de Girona és un recurs que permet consultar alguns dels fets més destacables que han tingut lloc a la ciutat de Girona al llarg de la seva història. La pàgina s'actualitza diàriament amb nova informació, que podeu rebre mitjançant la subscripció a aquest servei.

Efemèrides del dia 2 de setembre

AnyEfemèride
1910L'Alcaldia disposa en un ban que els carros de la neteja, a més d'anar proveïts de la corresponent campaneta, facin servir una botzina per alertar del seu pas pels carrers.
1947Es constitueix l'entitat Círculo Artístico de Gerona, impulsora de gran part de les activitats culturals realitzades a la ciutat en els anys de la postguerra.
1968El delegat nacional d'Esports, Joan Antoni Samaranch, visita la ciutat de Girona, on promet donar suport a la construcció del nou estadi de futbol.
1978Es produeix un incendi en el magatzem de la Casa Camps del carrer Juli Garreta.
1981L'Ajuntament arranja l'espai del cementiri que ocupava la fosa comuna on eren enterrats els morts republicans a la Guerra Civil.
2003El ministre de Ciència i Tecnologia, Josep Piqué, i el rector de la UdG, Joan Batlle, signen un conveni per al finançament del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Material gràfic

© 2017 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.