Recursos

Efemèrides de Girona

Efemèrides de Girona és un recurs que permet consultar alguns dels fets més destacables que han tingut lloc a la ciutat de Girona al llarg de la seva història. La pàgina s'actualitza diàriament amb nova informació, que podeu rebre mitjançant la subscripció a aquest servei.

Efemèrides del dia 2 d'agost

AnyEfemèride
1973Es presenta per primera vegada a l'emissora de ràdio La Voz de Gerona l'himne del Girona Futbol Club, amb música del tinent-director de la banda de música del Govern militar, Antonio Moya, i lletra del locutor de la citada emissora Miguel Ángel Júdez Antón (el 6 de novembre de 2010 s'estrenaria el nou himne obra de Josep Thió).
1979Els arqueòlegs Joaquim Canals, Eudald Carbonell i Josep Vert troben importants restes arqueològiques al Puig d'en Roca.
1991Les brigades municipals retiren els últims aparadors adossats als pilars de les voltes de la Rambla, propietat de la botiga Can Pujades.
199628 joves gironins marxen cap a la localitat bosniana de Tuzla per participar en la reconstrucció d'un casal de joves.
2011Es comencen a instal·lar els mòduls prefabricats a l'Hospital Josep Trueta on s'han d'ubicar les consultes externes.

Material gràfic

© 2018 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.