Recursos

Efemèrides de Girona

Efemèrides de Girona és un recurs que permet consultar alguns dels fets més destacables que han tingut lloc a la ciutat de Girona al llarg de la seva història. La pàgina s'actualitza diàriament amb nova informació, que podeu rebre mitjançant la subscripció a aquest servei.

Efemèrides del dia 2 de novembre

AnyEfemèride
1969Es col·loca la primera pedra de l'Estadi de la Joventut de la Devesa, promogut per l'Associació de Futbolistes Veterans.
1973L'alcalde Ignasi de Ribot inaugura un parc infantil i una plaça al barri de Vila-Roja, així com el nou local del Club de Futbol Vila-Roja.
1981S'inaugura el monument "Als morts en defensa de la República" del Cementiri de Girona, realitzat a partir d'un disseny de l'arquitecte Josep Duixans.
2001L'equip d'arqueòlegs que excava al soterrani de la Catedral de Girona presenta la troballa de diverses edificacions que constitueixen barri carolingi dels segles IX a l'XI.
2001Mor Pau Cardona, tècnic del grup Sopa de Cabra i promotor de concerts, germà del guitarrista de Sopa de Cabra Joan Cardona "Ninyín", que moriria pocs mesos després.

Material gràfic

© 2017 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.