Cartells de l'Arxiu Municipal de Girona

 • El catàleg de cartells i documentació gràfica digitalitzats de l'Arxiu Municipal de Girona està format per 1.590 documents datats entre el 1863 i el 2006.

  Els cartells, concebuts per a ser exposats en públic, informen o comuniquen diferents actes o esdeveniments, siguin festes i concerts, conferències i congressos o programacions teatrals entre molts altres.

  La majoria de cartells provenen del fons Ajuntament de Girona, és a dir, han estat editats per algun servei del consistori gironí, mentre que prop d'uns 300 cartells s'integren en la col·lecció Ajuntament de Girona.

  El gruix més important dels cartells es daten a partir de 1977. Destaquen la continuïtat dels cartells d'alguns esdeveniments que se celebren anualment, com és el cas de les Fires i Festes de Sant Narcís o de l'Exposició de Flors i, també, els fulls volants relatius a la programació del Teatre Municipal d'ençà de 1979.


  Dins d'aquest catàleg s'hi inclouen, a més de cartells, altres documents gràfics com làmines i fulls volants.

  Ateses les característiques i la procedència d'aquests materials gràfics es tracta d'una col·lecció oberta, és a dir, que el nombre de cartells i documents gràfics s'incrementa a mesura que van ingressant a l'Arxiu Municipal.

© 2019 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.