UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
Ajuntament de Girona
L'Observatori - UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial

Us trobeu a:   L'Observatori  »  Dades a la carta

Dades a la carta

Utilitzeu el següent formulari per sol·licitar dades o per fer comentaris. Es demana a les persones que utilitzin les dades d'aquest web que respectin la procedència de la informació subministrada i contribueixin a una major difusió del seu coneixement amb la utilització de la següent forma de citació:

Ajuntament de Girona: l'Observatori de Girona (2016) — www.girona.cat/observatori

Formulari de sol·licitud

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Vull rebre el butlletí electrònic de l'Observatori (resum mensual)Per evitar que sistemes automàtics enviïn indiscriminadament aquest formulari, si us plau introduïu els caràcters de verificació tal i com apareixen a la següent imatge:

lletra i grega, número dos, número cinc, número cinc, número cinc, lletra de

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat..

© 2016 Ajuntament de Girona  |  Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial - Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - Tel. 972 419 417