UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial
Ajuntament de Girona
L'Observatori - UMAT, Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial

Us trobeu a:   L'Observatori  »  Inici

L'Observatori de Girona


L'Observatori de Girona és un servei creat per difondre informació actualitzada sobre diversos àmbits de la ciutat de Girona, de manera que serveixi alhora com a font d'informació rigorosa i fiable sobre la ciutat i com a instrument de suport tant per a l'anàlisi, avaluació i presa de decisions com per a la identificació de processos estratègics de desenvolupament territorial.

L'Observatori pretén també dotar de valor afegit les dades estadístiques, complementant-les amb gràfics i mapes, publicant resums en forma de fitxa o estudis monogràfics sobre aspectes d'interès concrets i responent a les consultes sobre dades estadístiques i fonts de dades disponibles, que els ciutadans o institucions sol·licitin a través d'un servei de dades a la carta.

Alhora, pren el pols a la ciutat mitjançant el seguiment sistemàtic de l'actualitat més rellevant i recent i vol ser una eina de millora en la generació de coneixement sobre el municipi i major eficiència en la seva utilització.

Recull d'actualitat

© 2016 Ajuntament de Girona  |  Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial - Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - Tel. 972 419 417