Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Gran afluència de visitants al museu durant el passat mes de maig

El Museu ha obert les seves portes a 96 513 persones durant les flors i s'ha aconseguit un 6,84 % més de visitants respecte l'edició anterior.

El Museu d'Història de la Ciutat de Girona en les seves jornades de portes obertes de primavera, del 9 al 17 de maig, que han coincidit amb la 54 edició del Girona temps de flors, ha rebut un total de 96 513 persones que han pogut visitar gratuïtament les sales de la seva col·lecció permanent, l'exposició temporal "Girona i França, entre la guerra i la pau, 1659-1939" i les diverses instal·lacions florals que han ocupat l'edifici, així com poder accedir a espais que només s'obren esporàdicament com la carbonera i la cisterna.
A més, amb motiu de les celebracions de la Nit dels museus, el 16 de maig i el dia Internacional dels museus, el 17 de maig, també es van programar unes activitats, que calia reservar prèviament, que van comptar amb la participació de 416 usuaris i usuàries. Concretament, van ser una visita comentada a l'exposició en homenatge al bicentenari de la Guerra del Francès, a càrrec del seu comissari, Genís Barnosell, una gimcana cultural per les principals instal·lacions culturals de Girona i un itinerari del cicle Trepitja la Història, la "Ruta de la defensa passiva. Els refugis de la ciutat" que va anar a càrrec de Xavier Carreras.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte