Saltar la navegaciˇMapa del webContactar el Museu per correu electr˛nic
Ajuntament de Girona
Museu d'Hist˛ria de Girona

CATAL└

ESPAĐOL

ENGLISH

FRANăAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Els museus obriran gratu´tament el primer diumenge de cada mes

Amb la voluntat d'acostar a tothom el ric patrimoni cultural de la ciutat, l'Ajuntament de Girona engega una proposta molt atractiva en temps de crisi, la possibilitat de visitar els cinc museus de la ciutat, que formen l'agrupaciˇ Gironamuseus, de franc.

A partir del diumenge 7 de juny, el Museu d'Hist˛ria de la Ciutat, el Museu d'Hist˛ria dels Jueus i el Museu del Cinema, juntament amb el Museu d'Art obriran les seves colĚleccions permanents gratu´tament el primer diumenge de cada mes. El Museu d'Arqueologia de Catalunya- Girona ho farÓ el darrer diumenge de mes, com venia fent habitualment. Els diumenges al matÝ obriran de 10 a 14 h el Museu d'Art, el Museu d'Arqueologia i el Museu d┐Hist˛ria de la Ciutat, i allargaran fins a les 15 h el Museu d'Hist˛ria dels Jueus i el Museu del Cinema. A la tarda, es podrÓ visitar l'exposiciˇ temporal del Museu d'Hist˛ria de la Ciutat,
la qual cosa es pot fer des de fa dos anys i tambÚ es tindrÓ l'opciˇ d'anar al Museu del Cinema, que es pot visitar aquest dia amb horari ininterromput fins a les 20 hores, de maig a setembre.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte