Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Comença el cicle de conferències a l'entorn de Fargnoli

Avui (18h) Josep Pérez ens parlarà de "La dificultat de fer fotografia fa un segle: La feina inmensa Fargnoli."

Foto

En el marc de la programació d'activitats que acompanya a l'exposició "Valentí Fargnoli. L'art en la fotografia", avui i tots els propers dijous fins al 10 d'octubre, tindrà lloc un cicle de 5 conferències.
La mostra reivindica aquest fotògraf gironí, en el 75è aniversari de la seva mort, i a banda d'aquestes ponències, també hi haurà dues visites comentades a l'exposició (els dissabtes 21 de setembre i el 19 d'octubre, al migdia). I s'ha programat un itinerari pels tres museus gironins que conserven obres que va retratar Fargnoli (dissabte 5 d'octubre, a les 11h). Com a la cloenda d'aquests actes està previst un espai de diàleg amb una conversa amb diferents mirades sobre una fotografia seva (dimecres 30 d'octubre, a les 18h).

Us recordem que totes aquestes activitats són gratuïtes, així com l'exposició que es pot visitar fins al dia 3 de novembre.

Josep Pérez Pena és Llicenciat en Belles Arts en l'especialitat d'Imatge per la Universitat de Barcelona. Es va formar com a Conservador de Fotografies a l'estudi d'Àngel Fuentes, a Saragossa. Treballa com a conservador per a institucions públiques i privades i es dedica a la docència. Col·labora amb el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge-CRDI i d'aquesta exposició en particular.
Responsable dels tallers didàctics i conductor de dues de les visites comentades d'aquesta exposició.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte