Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Cloenda de l'exposició Damià Escuder. Totes les vides

A la recta final de l'exposició els actes programats aquesta setmana són la presentació del catàleg (dimecres 6 de març, 18h) i el concert de cloenda (dissabte 9 de març, 19.30h)

La mostra temporal "Damià Escuder. Totes les vides" que es va inaugurar el 27 d'octubre de l'any passat i va romandre fins el 10 de març, en els 110 dies que ha estat oberta l'han visitada 2.189 persones
De les quals 635 també han participat en algunes de les activitats que s'ha programat al seu voltant com ara un cicle de quatre conferències, concerts i visites guiades.

El dimecres 6 de març, a les sis de la tarda es va presentar el llibre catàleg que recull la recerca duta a terme per a l'exposició del Museu d'Història de Girona. I és el primer volum d'una nova col·lecció de "Llibres del Museu." La presentació va anar a càrrec de M. Lluïsa Faxedas, coordinadora de la publicació i comissària de la mostra. El llibre recull articles de Jaume Vidal, Narcís Selles, Jordi Sobrequés i de M. Lluïsa Faxedas. També hi trobareu textos del propi Damià Escuder, alguns inèdits. El seu preu és de 15 euros.

L'acte va reunir també a companys i amics de Damià Escuder en una taula rodona amb Enric Ansesa, Lluís Bosch Martí, Lluís Hereu i Octavi Malagelada.

I el dissabte 9 de març, a dos quarts de vuit del vespre, l'acte de cloenda de la mostra, de gran espiritualitat, va ser a el concert de música sufí, a càrrec del grup Aslan, dirigit per Jordi Delclòs.

Més informació


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte