Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Encontre de Dones Directores de Museus

Sílvia Planas, directora del Museu d'Història de Girona participarà en aquesta iniciativa pionera el dissabte 8 de setembre, a Las Naves de València.

Foto

A l'encontre participen directores de museus i responsables de gabinets educatius, així com responsables polítics, periodistes i professionals dels entorns pròxims a l'educació en museus i patrimonis.

Es tracta d'una iniciativa promoguda i organitzada per AVALEM Associació Valenciana d'Educadors en Museus, amb la col·laboració de CREARI Grup de Recerca en Pedagogies Culturals (GIUV2013-103), l'Àrea de Didàctica de l'Expressió Plàstica de la Universitat de València i en centre d'innovació Las Naves (Ajuntament de València).

L'estructura de l'Encontre és de tres taules rodones amb quatre invitades i una moderadora en cadascuna. Les taules rodones parteixen de les temàtiques “Per què hi ha tan poques dones a les direccions dels museus?”, “Què aporta la mirada de les dones a l'educació en patrimoni? " i finalment "Un futur des de la igualtat i el dret a la diferència".
A migdia hi haurà l'entrega dels Premis Romà de la Calle a l'impuls de l'Educació Artística en Museus.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte