Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Millores en la il·luminació i l'eficiència energètica a la sala d'exposicions

Hem renovat els projectors i guies per uns de més eficients, tipus LED, gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona.

Foto

El passat 18 de juliol de 2017 la Junta de Govern de la Diputació de Girona va atorgar una subvenció a l'Ajuntament de Girona, destinada a la substitució dels projectors existents a les sales d'exposicions temporals del Museu d'Història de Girona per uns projectors més eficients, tipus LED.
L'import de la subvenció, xifrat en 4.323,27€, s'ha destinat a l'adquisició de nous projectors i noves guies per a suportar-los, en substitució dels focus existents que utilitzaven làmpades convencionals i halògenes.

Aquesta actuació es realitza en el marc de l'execució del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible aprovat per Ple de l'Ajuntament de Girona l’any 2011, que preveia un conjunt d'accions sobre el camp de la il·luminació i en la millora de l'eficiència energètica, en aquest cas del Museu d'Història de Girona.

Per dur a terme aquesta actuació l'Ajuntament de Girona ha comptat amb la col·laboració abans esmentada del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona pel que fa a la concessió d’ajuts, en el marc de la Campanya “Del Pla a l’Acció”, que tenen com a objectiu el finançament d’accions per millorar l’eficiència energètica i reduir l’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle que hagin estat prèviament planificades en plans d'acció d'energia sostenible (PAES), plans d’acció d’energia sostenible i clima (PAESC) o plans d’acció locals per a la sostenibilitat (PALS).


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte