Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Una jornada trepitjant història

El dissabte passat, un grup format per una cinquantena de persones varem gaudir d'una jornada intensa i emotiva refent camins de l'exili.

Foto

Gràcies a la col·laboració entre el Museu d'Història de Girona i el Museu Memorial de l'Exili, que ja es remunta a quatre anys enrera, proposem durant el primer semestre de l'any diversos trajectes que en bona mesura emulen els recorreguts que milers de ciutadans van haver d'emprendre obligats i derrotats, a inicis de 1939.

El dissabte varem visitar la Maternitat d'Elna (aquí teniu una fotografia del grup, a les escales de la Maternitat), la platja i el Memorial del Camp d'Argelers, per acabar visitant, havent dinant, el Memorial del Camp de Ribesaltes. Duran tota la jornada varem comptar amb el guiatges de Jordi Font i Salomó Marquès.
En aquesta ocasió, el grup el formava majoritàriament persones que hi participaven per primera vegada 35 persones i 16 repetien l'experiència d'altres ocasions.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho posible i recordeu que n'hi ha un parell més de programades:
el dissabte 14 d'abril i el 12 de maig, amb recorreguts per Girona-Agullana-La Vajol- Coll de Lli- La Jonquera i Girona- Camprodon-Prats de Molló, respectivament.

[+ Informació i inscripcions al cicle Els camins de l'exili]


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte