Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El taller Comptant el temps: el teu rellotge de la Catedral triomfa

La proposta és un èxit entre les escoles de Girona i també ho ha estat en el marc de la Jornada "Els museus surten al carrer", del darrer diumenge de novembre.

Foto

La Xarxa de Museus de les Comarques de Girona va organitzar el diumenge 26 de novembre, al matí, la jornada "Els museus surten al carrer."
En aquest acte s'oferien "tastets" dels tallers infantils que els divuits museus de les comarques gironines ofereixen regularment en la seva programació d'activitats educatives. La jornada va servir per tancar la segona edició del festival Som Cultura.

El Museu d'Història de Girona hi va participar amb el taller Comptant el temps: el teu rellotge de la Catedral . Taller que centenars de nens de les escoles de la ciutat ja han realitzat. Aquesta activitat dóna a conèixer la importància dels sistemes per a mesurar els temps. I també del paper que tenien els rellotges públics, com el de la Catedral, quan tenir un rellotge era un luxe només per uns privilegiats. I, sobretot, el que més agrada és la part pràctica, en la que els nens i nenes deixen anar la seva vessant més creativa i creen els seus propis dissenys.
Cadascú adapta al seu gust l'esfera del propi rellotge de paret que funcionarà. I, així, un cop acabada l'activitat ja tenen un rellotge que podrán col·locar als menjadors, habitacions o a les escoles. Un excel·lent regal per aquests dies


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte