Saltar la navegaciˇMapa del webContactar el Museu per correu electr˛nic
Ajuntament de Girona
Museu d'Hist˛ria de Girona

CATAL└

ESPAĐOL

ENGLISH

FRANăAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Descobriu el MHG i el refugi antiaeri per fires

Acosteu-vos-hi sovint el gran desconegut per molts gironins i gironines. Recordeu que les persones empadronades podeu visitar-lo gratu´tament cada dia. I oferim diverses jornades de portes obertesper tothom aquestes fires de Sant NarcÝs

Foto

El Museu d'Hist˛ria de Girona Ús un equipament municipal que obre les seves portes gratu´tament, cada dia, per a les persones empadronades a Girona.
I per a tothom, el primer diumenge de cada mes i en celebracions especials.
Durant les fires i festes de Sant NarcÝs podeu visitar-lo lliurament el diumenge 29 d'octubre, diada de Sant NarcÝs (de 10.30h a 17.30 h) i el diumenge 5 de novembre (de 10.30 h a 13.30h).

TambÚ podeu visitar el refugi antiaeri del jardÝ de la InfÓncia que s'obrirÓ de manera gratu´ta del 21 d'octubre fins al 5 de novembre, i acollirÓ en el seu interior l'exposiciˇ "Origen, segona part" de l'artista Jordi Isern.

Els horaris de visita del refugi del 21 d'octubre al 5 de novembre seran els caps de setmana i festius (de 12 a 14 h i de 16 a 18 h) . I els dies 2 i 3 de novembre (de 16h a 18 h). Els dies 30 i 31 d'octubre romandrÓ tancat.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte