Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Descobriu el MHG i el refugi antiaeri per fires

Acosteu-vos-hi sovint el gran desconegut per molts gironins i gironines. Recordeu que les persones empadronades podeu visitar-lo gratuïtament cada dia. I oferim diverses jornades de portes obertesper tothom aquestes fires de Sant Narcís

Foto

El Museu d'Història de Girona és un equipament municipal que obre les seves portes gratuïtament, cada dia, per a les persones empadronades a Girona.
I per a tothom, el primer diumenge de cada mes i en celebracions especials.
Durant les fires i festes de Sant Narcís podeu visitar-lo lliurament el diumenge 29 d'octubre, diada de Sant Narcís (de 10.30h a 17.30 h) i el diumenge 5 de novembre (de 10.30 h a 13.30h).

També podeu visitar el refugi antiaeri del jardí de la Infància que s'obrirà de manera gratuïta del 21 d'octubre fins al 5 de novembre, i acollirà en el seu interior l'exposició "Origen, segona part" de l'artista Jordi Isern.

Els horaris de visita del refugi del 21 d'octubre al 5 de novembre seran els caps de setmana i festius (de 12 a 14 h i de 16 a 18 h) . I els dies 2 i 3 de novembre (de 16h a 18 h). Els dies 30 i 31 d'octubre romandrà tancat.


TORNAR

 

© 2018 Ajuntament de Girona  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte