Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Glaucs duo en concert avui

Aquest será el primer concert de 'Les veus de l'aigua', un nou cicle de concerts al Museu d'Història de Girona

Foto

Clara Peya, XY i Glaucs en format acústic cantaran a l'aigua en un nou cicle de concerts impulsat pel Museu d'Història de Girona amb el suport de la revista La Tornada.
En el marc de l'exposició "La Girona de l'aigua", el Museu d'Història de Girona, juntament amb la revista La Tornada, impulsaran durant aquest hivern el cicle Les veus de l'aigua.
Clara Peya, XY i Glaucs (en format acústic) seran els protagonistes d'una cita que omplirà de música els espais de la Cisterna i la Carbonera. I és que, situada al soterrani del Museu d'Història, la Cisterna esdevé un espai màgic, símbol de la importància de l'aigua en una ciutat com Girona. És per això que, juntament amb l'espai contigu de la Carbonera, ha estat l'indret escollit per impulsar-hi uns concerts de petit format, pensats per només una quarantena de persones i que tenen l'objectiu d'acostar les propostes musicals al públic de la forma més natural i familiar possible.

Els encarregats de donar-hi el tret de sortida (el dia 1 de desembre) seran els històrics Glaucs, en aquesta ocasió en format duet. Jofre Bardagí i Alexandre Rexach hi presentaran la seva gira acústica de petit format. Un concert íntim i proper on interpretaran les cançons de sempre així com també les que formen el seu últim disc, Hem conegut la nit (Música Global, 2014), sense oblidar, però, les seves respectives carreres en solitari.

informació i entrades


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte