Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

La Girona de l'aigua és la proposta expositiva per fires

La mostra produïda pel Museu d'Història de Girona es pot visitar fins al 2 d'abril de 2017. Ha comptat amb la col·laboració de diverses institucions públiques, privades i de diversos particulars. I s'acompanya d'una variada programació d'activitats per a tots els públics.

Foto

L'exposició presenta els vincles històrics que ha tingut la ciutat de Girona amb l’aigua i que han repercutit en tots els aspectes de la ciutat: en la seva fesomia urbana, en la seva economia, en la seva cultura, en la seva trajectòria històrica, i fins i tot en la personalitat i caràcter dels seus habitants. La idea és mostrar que l’aigua és a tot arreu i que ha marcat profundament la història de Girona, des de totes les facetes possibles, ja sigui com a gran font de riquesa, o com un element de gran preocupació, pel perill constant de les inundacions a les que ha estat ancestralment sotmesa la ciutat.

Després de quatre exposicions dedicades a la trajectòria històrica de Girona, que han permès una encertada i necessària revisió historiogràfica, i que han suposat una important renovació de continguts i la incorporació de nous elements en el recorregut museogràfic, aquest any l’exposició de Fires està dedicada a un tema indissociable de la vida de la ciutat: l'aigua.

Paral·lelament, el Museu proposa un ampli ventall d'activitats relacionades, destinades a tots els públics.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte