Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

89 912 persones van visitar el Museu d'Història de la Ciutat durant el Girona, temps de flors

Com és habitual el Museu d’Història de la Ciutat va acollir diverses instal·lacions i muntatges florals de la 53a edició de l'exposició de flors, monuments, patis i jardinsque van recollir un total de 89 912 visitants del 10 al 18 de maig. Dels quals 59 077 van accedir a la carbonera, 15 770 van visitar la sala d'exposicions i 15 065 la col·lecció permanent del museu.

Durant aquests 9 dies, el museu va oferir unes jornades de portes obertes i va ampliar el seu horari d’obertura, amb la voluntat de posar a l'abast de tothom els seus continguts i les seves instal·lacions. El dissabte 17 de maig, vam participar en la celebració de la Nit dels museus, obrin fins a les 12 de la nit i oferint una visita comentada a l'exposició "La ciutat de les dames. Dona i creació artística a Girona (s. X-XVIII)", la respota del públic va ser aclaparadora vam rebre 2 132 persones entre les 8 del vespre i les 12 de la nit.
En l'edició d'enguany, vam comptar amb l'Associació de veïns de Montilivi, els alumnes de 3r d'Arquitectura de la UdG, amb l'Escola d' Art Floral de Catalunya, Osvaldo Daniel Giuliani, Marc Garriga, Lavinia Stefan, Bogdan Pasat i Jordi Palomares, l'Escola Ruí Rodrigues de Portugal, Orquídies i Exòtiques de Salt i M. Àngels Tarrés, Sabrina Sampere i Irene Xifra. Que van posar una nota de color a l'entrada del museu, al claustre, a la cisterna , el celler, la carbonera i els patis del museu.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte