Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Aquest cap de setmana es celebren les Jornades Europees del Patrimoni

El Museu d'Història de Girona us proposa viure aquesta gran festa del patrimoni cultural amb jornada de portes obertes i amb una visita guiada i un itinerari teatralitzat.

Foto

Enguany les JEPC posen especial èmfasi en descobrir i potenciar el patrimoni industrial, us proposem una visita on descobrireu que durant la segona meitat del segle XIX, a la ciutat es van dur a terme algunes de les primeres aplicacions de les noves descobertes de l'era industrial. L'enginyer Narcís Xifrà va completar amb èxit, entre altres, les primeres proves d'enllumenat elèctric públic, de telegrafia i de telefonia efectuades a Catalunya. Per la seva banda, l'empresa La Gerundense posava en marxa l'any 1843, la primera fàbrica de paper continu.
Dissabte 10 d'octubre, a les 11.30h

I també podeu gaudir d un recorregut teatralitzat pels carrers i places que trobem des del carrer de la Força fins arribar a l'Agència Gómez, amb el que farem una mirada nostàlgica a la Girona del segle XX, Tot recordant els establiments i les persones que hi vivien.
Aquestes són activitats gratuïtes en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, i és necessària la inscripció prèvia.

Podeu consultar la programació a l'Agenda Cultural:
bit.ly/JEP-2015


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte