Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Un nou èxit d'assistència amb Girona, temps de flors

Es complien 60 anys d'aquest gran esdeveniment que continua amb una tendència a l'alça. Les xifres de visitants demostren que novament s’han superat les de l'any anterior.

Foto

El Museu d'Història de Girona ha rebut 140.777 visitants durant els nou dies d'exhibició, amb jornades de portes obertes.
El desglossament d'aquesta xifra total entre els tres espais d'entrada visitables del Museu és el següent 81.504 persones van accedir per la carbonera, 21.630 persones ho van fer per l'entrada principal del carrer de la Força i 35 819 van visitar l'exposició temporal La Girona de l'època moderna. De l'obrador al baluard (segles XVI-XVIII). Durant tres dies, el dissabte 9, el dimecres 13 i el dissabte 17 de maig, les instal·lacions es van obrir fins a la mitjanit, una iniciativa que ja fa tres anys que es porta a terme i que és molt ben acollida, varem rebre 4.753 visites en aquesta franja nocturna.
El museu va acollir vuit muntatges florals i va estrenar la passejada teatralitzada Entre la Il·lusió i l'enyorança amb la que es feia una mirada nostàlgica a la Girona dels anys 50 del segle XX, i que ens portava fins a l'Agència Gómez, una extensió del museu, la visita amb un aforament limitat va comptar amb 62 usuaris.
El balanç positiu és compartit amb els altres tres museus municipals, entre tots s'ha experimentat un increment del 18% dels visitants durant aquests dies respecte l'any anterior.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte