Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El Grup Praxis 75 ha rebut el Premi Bonart

Lluís Bosch Martí i Bep Marquès, membres del Grup Praxis han estat guardonats en la tercera edició dels premis que atorga la revista.

Foto

Actualment, el museu exhibeix una exposició que permès recuperar l'obra del grup format per Bep Marquès i Lluís Bosch Martí que es va crear a finals del franquisme i es va estendre al llarg dels anys vuitanta i noranta del segle passat. Es caracteritzaven per l'ús de procediments i tècniques provinents del collage, el fotocollage i el fotomuntatge. En el seu cas, la compaginació creativa de textos i imatges esdevé un instrument de lluita politicoideològica i/o de crònica de la realitat. La mostra ja ha rebut 2000 visitants.
El lliurament de la III Edició dels premis Bonart tindrà lloc el proper divendres 27 de gener, a les 8 del vespre, a la sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi (Gran Via Jaume I, 42).
Juntament amb els artistes creadors del Grup Praxis 75, Bosch Martí i Marquès, la resta de guardonats han estat la Fundació Valvi que presideix Joaquim Vidal, per la seva tasca de promoció de l'art contemporani a les comarques gironines; El Festival de Cultura Contemporània de Figueres, Ingràvid, de Rafael Camps i Esther Pujol. I Isaki Lacuesta, cineasta i autor del documental sobre Miquel Barceló El cuaderno de barro.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte