Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Swing Cookies

Concert de les alumnes de l'Escola de Música de Sant Gregori, amb la direcció de Dani Alonso

Foto

La vocació artística d'Aurora Bertrana es va decantar de l'escriptura cap a la música. Va debutar a Ginebra a l'orquestra Jazz Women , i estava fascinada pel jazz. Aquest és un concert d'estàndards del swing clàssic, en homenatge a Aurora Bertrana, que anirà a càrrec de Swing Cookies, la banda de jazz més jove de l'Escola de Música de Sant Gregori. Formada per nois i noies de 10 i 11 anys, dirigits per Dani Alonso.

Ho organitza: Museu d'Història de Girona
Hi col·labora: Escola de Música de Sant Gregori
Aforament limitat a 60 persones
Activitat gratuïta

SOL·LICITUD DE RESERVA

El següent formulari us permetrà sol·licitar la inscripció o reserva a l'activitat que heu seleccionat.

La inscripció o reserva no es formalitzarà fins que no rebeu confirmació per part dels responsables del Museu d'Història de Girona. Tingueu en compte que algunes activitats no són gratuïtes; en aquests casos, el pagament de la tarifa s'efectuarà el mateix dia de l'activitat al lloc de trobada. Rebreu confirmació d'inscripció o reserva a l'adreça de correu electrònic especificada, o en el seu defecte, al telèfon de contacte.

Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.

Desitjo rebre informació sobre futures activitats relacionades amb el Museu d'Història

 

Les vostres dades personals s'incorporaran en el fitxer automatitzat Inscripció a activitats municipals de l'Ajuntament de Girona únicament per a la resolució d'aquesta prestació de servei, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a l'adreça museuhistoria@ajgirona.cat, per telèfon 972 222 229 o per correu postal adreçat a Museu d'Història de Girona, carrer de la Força, 27, 17004, Girona.


TORNAR

 

© 2018 Ajuntament de Girona  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte