Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Trio de violoncels i Stringjunts

Concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Girona, amb la direcció de Pau Ferrer

Foto

Concert del trio de violoncels que obriran la sessió i seguidament l'actuació continuarà amb l'agrupació de músics de corda fregada (violons, violes, violoncels i contrabaix) de l'Escola Municipal de Música de Girona. Amb la direcció de Pau Ferrer.
Aurora Bertrana es va sentir atreta ben aviat per l'escriptura, però justament va ser el seu pare qui tenia reticències i la va obligar a estudiar música. Creia que allò feia més per una senyoreta de la seva posició, en aquella època, que no pas dedicar-se a escriure. Aurora va obeir les ordres del seu pare i va començar a rebre classes de violoncel, del professor Tomàs Sobrequés. I a Barcelona va tocar el violoncel en el grup que va crear anomenat TRIO Senyoretes.


A càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Girona
Amb la direcció de Pau Ferrer
Ho organitza: Museu d'Història de Girona
Hi col·labora: Escola Municipa de Música de Girona
Aforament limitat a 60 persones
Activitat gratuïta

SOL·LICITUD DE RESERVA

El següent formulari us permetrà sol·licitar la inscripció o reserva a l'activitat que heu seleccionat.

La inscripció o reserva no es formalitzarà fins que no rebeu confirmació per part dels responsables del Museu d'Història de Girona. Tingueu en compte que algunes activitats no són gratuïtes; en aquests casos, el pagament de la tarifa s'efectuarà el mateix dia de l'activitat al lloc de trobada. Rebreu confirmació d'inscripció o reserva a l'adreça de correu electrònic especificada, o en el seu defecte, al telèfon de contacte.

Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.

Desitjo rebre informació sobre futures activitats relacionades amb el Museu d'Història

 

Les vostres dades personals s'incorporaran en el fitxer automatitzat Inscripció a activitats municipals de l'Ajuntament de Girona únicament per a la resolució d'aquesta prestació de servei, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a l'adreça museuhistoria@ajgirona.cat, per telèfon 972 222 229 o per correu postal adreçat a Museu d'Història de Girona, carrer de la Força, 27, 17004, Girona.


TORNAR

 

© 2018 Ajuntament de Girona  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte