Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Trio de violoncels i Stringjunts

Concert del trio de violoncels i dels músics de corda fregada (violons, violes, violoncels i contrabaix) de l'EMM , dirigits per Pau Ferrer

Foto

El trio de violoncels és una formació nascuda per aquesta ocasió en homenatge a Aurora Bertrana, que també fou violoncel·lista. Està format pels joves alumnes de l'Escola Municipal de Música Fiona Calvo, Marta Hespe i Pau Villarubia. Que interpretaran petites obres de diferents estils i compositors, com Purcell, Handel, Koeppa

El grup Stringjunts és un grup d'instruments de corda que va néixer fa més de deu anys per donar la possibilitat a estudiants adults de poder tocar en grup i compartir i complementar l'aprenentatge instrumental individual. Actualment està format per onze integrants.

El repertori que tocaran en aquesta ocasió va des d'una adaptació de Handel fins a versions més properes com My Way, o el tema de la pel·lícula 1492, la conquesta del paradís, passant pel vals de John Strauss El danubi blau.

Amb la direcció de Pau Ferrer
Ho organitza: Museu d'Història de Girona
Hi col·labora: Escola Municipa de Música de Girona
Activitat gratuïta

SOL·LICITUD DE RESERVA

El següent formulari us permetrà sol·licitar la inscripció o reserva a l'activitat que heu seleccionat.

La inscripció o reserva no es formalitzarà fins que no rebeu la confirmació per correu electrònic per part dels responsables del Museu d'Història de Girona, a l'adreça de correu electrònic que hagueu especificat en el formulari.

Tingueu en compte que algunes activitats no són gratuïtes; en aquests casos, quan rebreu la confirmació per part dels responsables del Museu d'Història de Girona ja s'indicarà si el pagament de la tarifa s'efectuarà el mateix dia de l'activitat al lloc de trobada o bé si el pagament s'ha de fer de manera anticipada per mitjà de transferència bancària.

Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.

Desitjo rebre informació sobre futures activitats relacionades amb el Museu d'Història

 

Les vostres dades personals s'incorporaran en el fitxer automatitzat Inscripció a activitats municipals de l'Ajuntament de Girona únicament per a la resolució d'aquesta prestació de servei, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a l'adreça museuhistoria@ajgirona.cat, per telèfon 972 222 229 o per correu postal adreçat a Museu d'Història de Girona, carrer de la Força, 27, 17004, Girona.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte