Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

3 dies de portes obertes amb les Jornades Europees del Patrimoni

De l'11 al 13 d'octubre podreu visitar de franc el Museu d'Història de Girona i l'exposició temporal "Valentí Fargnoli. L'art en la fotografía"

Imatge

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, que tindran lloc de l'11 al 13 d'octubre, us convidem a tornar a visitar el Museu d'Història de Girona, o fer-ho per primera vegada.

Us donaran la benvinguda les figures de la imatgeria de la ciutat que presideixen l'entrada. Descobrireu espais com el cementiri o la cisterna, amb els que podreu resseguir els usos que ha tingut l'edifici en els darrers cinc segles, des que era un palau gòtic fins que va ser l'institut d'ensenyament secundari, passant per una etapa com a convent de Sant Antoni de frares caputxins.

I també podreu resseguir un recorregut per la trajectòria de Girona des d'una perspectiva històrica i cultural, però també social i artística.Horaris

Feiners de 10.30 a 17.30 h
Diumenges i festius de 10.30 a 13.30 h

Entrada lliure

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Aquesta activitat no requereix inscripció prèvia. Per assistir a l'activitat dirigiu-vos a la recepció del Museu abans de l'hora d'inici de l'activitat.

  • Divendres 11 d'octubre de 2019, a les 10.30 h
  • Dissabte 12 d'octubre de 2019, a les 10.30 h
  • Diumenge 13 d'octubre de 2019, a les 10.30 h

TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte