Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Mirades i converses a l'entorn d'una fotografia de Valentí Fargnoli

Espai de diàleg amb Pepa Balsach, Rosa Font i David Iglesias

Imatge

Activitat de l'exposició "Valentí Fargnoli. L'art en la fotografia" en el context de l'Any Fargnoli, que recorda el 75è aniversari de la mort del fotògraf gironí.

La voluntat d'aquest espai de diàleg és posar en comú diferents visions i perspectives de l'obra de Fargnoli, i posar l'accent en com és percebuda i entesa aquesta obra, en els camps diversos de l'art, la cultura, la lieratura, la història o el pensament.
Establint-se una conversa entre diferents professionals a l'entorn d'una única fotografia, emblemàtica i representativa de Fargnoli. La de la Cuina de can Poma, Sant Feliu de Pallarols, 1918. Institut Amatller d'Art Hispànic. Arxiu Mas- Ajuntament de Girona CRDI.


Hi intervindran: Maria Josep Balsach (professora d'Història de l'Art de la UdG), Rosa Font (poeta) i David Iglesias (cap de secció de documentació fotogràfica i audiovisual de l'Ajuntament de Girona)

Activitat gratuïta

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte