Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Damià Escuder, totes les vides

Inauguració dissabte 27 d'octubre, a les 12.30 h del migdia , a la sala d'exposicions del Museu d'Història de Girona

Imatge

Damià Escuder (Sarrià de Ter, 1934 – Barcelona, 2011) fou un home inquiet, creatiu i polifacètic que, lluny de resignar-se a viure només una vida, va decidir fer realitat la utopia de viure moltes vides alhora en les quals es va dedicar intensament a l’art, el pensament, el compromís polític i social, l'ecologisme o la pràctica religiosa. Aquesta exposició fa un recorregut per aquestes vides a través dels objectes i documents diversos en què es van materialitzar i dels records dels que el van conèixer, amb la voluntat que el redescobriment de la seva trajectòria heterodoxa ens ajudi a il·luminar aspectes de la nostra història cultural i política recent que han restat sovint al marge dels relats oficials.

La mostra ha estat comissariada per Lluïsa Faxedas i es podrà visitar fins als 10 de març de 2019

Entrada lliure

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Aquesta activitat no requereix inscripció prèvia. Per assistir a l'activitat dirigiu-vos a la recepció del Museu abans de l'hora d'inici de l'activitat.


    TORNAR

     

    © 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte