Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Trio de violoncels i Stringjunts

Concert del trio de violoncels i dels músics de corda fregada (violons, violes, violoncels i contrabaix) de l'EMM , dirigits per Pau Ferrer

Fotografia: Cristina Mataix

El trio de violoncels és una formació nascuda per aquesta ocasió en homenatge a Aurora Bertrana, que també fou violoncel·lista. Està format pels joves alumnes de l'Escola Municipal de Música Fiona Calvo, Marta Hespe i Pau Villarubia. Que interpretaran petites obres de diferents estils i compositors, com Purcell, Handel, Koeppa

El grup Stringjunts és un grup d'instruments de corda que va néixer fa més de deu anys per donar la possibilitat a estudiants adults de poder tocar en grup i compartir i complementar l'aprenentatge instrumental individual. Actualment està format per onze integrants.

El repertori que tocaran en aquesta ocasió va des d'una adaptació de Handel fins a versions més properes com My Way, o el tema de la pel·lícula 1492, la conquesta del paradís, passant pel vals de John Strauss El danubi blau.

Amb la direcció de Pau Ferrer
Ho organitza: Museu d'Història de Girona
Hi col·labora: Escola Municipa de Música de Girona
Activitat gratuïta

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Premeu sobre una data per sol·licitar la reserva a l'activitat:


    TORNAR

     

    © 2018 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte