Ajuntament de Girona
Sol·licitud d'ocupació de la Devesa

Convenis i projectes

Galanthus - Projecte Oreneta

L'any 2005 l'Ajuntament de Girona impulsa la creació del Projecte Oreneta. L'objectiu d'aquest projecte és, per una banda, fer un cens d'orenetes a la ciutat de Girona i, per l'altra, fomentar la protecció dels nius existents i reforçar la població a partir de la col·locació puntual de nius artificials.

Més informació

Ateneu Naturalista

L'any 2008, l'Ajuntament de Girona i l'Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona signen un conveni de col·laboració per a l'anellament científic d'ocells per a l'estudi de desplaçaments i migració, edat i longevitat, ús de l'hàbitat, condició física, dades biomètriques, estat reproductor, muda del plumatge, etc.

Més informació

Caiac i Natura

L'any 2009, l'Ajuntament de Girona signa un conveni de col·laboració amb l'empresa Caiac i Natura per oferir una proposta d'activitats esportives i de lleure al parc de les Ribes del Ter adreçada especialment a centres educatius i a l'àrea urbana de Girona.

Més informació

Fundació Mona

L'any 2008 l'Ajuntament de Girona signa un conveni de cooperació amb el Centre de Recuperació de Primats de la Fundació Mona a Riudellots de la Selva, per a la donació de les restes vegetals de la poda dels arbres de la ciutat de Girona.

Més informació
© 2019 Ajuntament de Girona  |  Accessibilitat